Get Time on Your Side

Земете го времето на ваша страна

Со серијата уреди ThinkPad и ThinkBook направени за подобрување на фокусот и ефикасноста.

Дознајте повеќе за новиот Lenovo ThinkBook Plus iСоздаден за бизнис

лого на windows
Lenovo го препорачува Windows 10 Pro за бизнис.

Фокус на продуктивноста

Кога луѓето работат со вистинската технологија, тие може да се фокусираат на тоа да бидат попродуктивни и се чувствуваат добро за тоа што го постигнуваат во текот на денот. Истражувањето на HCI упатува на тоа дека на вработените им требаат

23 минути за повторно да се фокусираат секојпат кога ќе бидат прекинати.

Затоа, дајте им ги алатките што им требаат за да се фокусираат, и земете го времето на ваша страна.

Направете повеќе со попаметна технологија

Доверливата технологија е суштинска за малите и средните бизниси. Подобрената поврзливост, функционалност и прилагодливост може да го поддржат растот, а на вашиот бизнис ќе му дадат конкурентна предност.

Дознајте повеќе директно од сопствениците на мали бизниси.

Времето нека биде на ваша страна со Lenovo

Соработувајте подобро со попаметни решенија: Gross

Добијте повеќе од денот со попаметни уреди: Humble Potato

Останете продуктивни и видете ја поголемата слика со попаметна технологија: InterEcho

Повторно дефинирајте што е можно со попаметни уреди: Madera Kitchen

Поттикнувајте ги фокусот и ефикасноста со вистинската технологија: Me and Thee Sweets

Поттикнувајте ја вредноста и бидете меѓу најдобрите со технологијата: Park Place

Ефикасно решавајте проблеми со Lenovo: PodShare

Оживејте ја креативноста со технологијата: Брет Стенли

Опремете го вашиот бизнис со најновата технологија со Lenovo Daas

Попаметната технологија ја поттикнува продуктивноста

Вашите работници очекуваат технологијата што ја користат на работа да биде во чекор со нивните очекувања и амбиции.

Кога не е, тие може да се чувствуваат фрустрирано и непродуктивно. Истражете ги клучните гледишта и стремежи на вашите работници, и како вистинската технологија може да го подобри искуството на вработените на вашето работно место.

Три клучни предизвици кои влијаат на продуктивноста

Технологијата ја дефинира модерната работна сила, но може, исто така, да створи пречки за продуктивноста. Идентификувавме три клучни проблеми што влијаат на искуството на вработените, и прикажавме во главни црти како вистинската технологија може да овозможи подобра соработка, да го намали одвлекувањето на вниманието и да им помогне на вашите вработени да бидат попродуктивни.

1

Поврзете се и соработувајте

Модерното работно место бара вработените да се поврзуваат од секаде, на секој уред. Дознајте како можете да направите технологијата да работи за вашите луѓе, наместо да биде обратно.

2

Справување со одвлекувањето на вниманието

Вработените може да изгубат 25 % од нивниот работен ден поради одвлекување на вниманието. Откријте ја вистинската цена на одвлекувањето на вниманието, и како технологијата може да ја подобри продуктивноста на работното место и да го надомести тоа драгоцено време.

3

Управување со извршувањето повеќе задачи

Постојаната промена на задачите може да ѝ наштети на продуктивноста и да предизвика одвлекување на вниманието. Дознајте како модерната технологија може да им помогне на вашите вработени подобро да управуваат со повеќе задачи и со нивното време.

Откријте ја технологијата што го отклучува времето

Од уреди кои работат интуитивно до алатки кои овозможуваат беспрекорна соработка, решенијата на Lenovo, од кои многу се овозможени од Windows 10 Pro, се направени да му помогнат на вашиот бизнис да направи повеќе, за пократок временски период.

Многу од најновите уреди на Lenovo се овозможени од платформата создадена за бизнис Intel® vPro® за да испорачаат перформанси од деловна класа, безбедност и управливост. Истражете ги нашите решенија дадени подолу и откријте како вашиот бизнис може да ги реши проблемите поврзани со продуктивноста и да започне да го подобрува искуството на вашите вработени.

Десктопи за задоволување сечија потреба

На модерните работници им требаат десктопи кои се совпаѓаат со нивните индивидуални стилови на работа, и кои одржуваат чекор со барањата на сложените задачи. Во нашата е-книга се зборува за тоа како можете да ја подобрите продуктивноста на вашиот бизнис со опремување на вашите вработени со вистинскиот десктоп.

 

Лаптопи за прилагодливо работење

Денеска, вработените може да изберат да работат од каде било. Многу работат од далечина и во движење. Видете како семејството уреди ThinkPad и ThinkBook го користат паметниот дизајн за да заштедат време и да ја подобрат продуктивноста, овозможувајќи одлични искуства на вработените, без разлика каде тие работат.

 

Решенија за соработка за модерна работа

Работењето со другите е суштински дел од која било работа. Сега кога работењето од далечина станува повообичаено, на луѓето им требаат алатки за соработка на далечина. Нашата специјално наменета веб-страница споделува информации и упатства што го прави поврзувањето со вашите колеги полесно од кога било.

 
 

Прибор за дополнителна функционалност

Најдобрите уреди и понатаму може да бидат оставени на цедило од стар прибор што ве спречува ефикасно да соработувате со вашиот тим. Во нашата е-книга е наведен дел од нашиот клучен прибор, паметен како и вашите уреди, за создавање на совршениот екосистем за продуктивност.

 

Услуги што го поедноставуваат управувањето

Водењето мал бизнис може да опфати справување со повеќе итни работи одеднаш. Реорганизирањето на вашето време го отежнува фокусирањето на стратегијата и планот за раст. Посетете ја нашата веб-страница за да видите како услугите за поддршка на Lenovo го ослободуваат вашето скапоцено време.

 
 

Подготвени сте да го земете времето на ваша страна?

Вистинската технологија што се извршува на платформата создадена за бизнис Intel® vPro® ви овозможува сè што ви треба за продуктивно раководење и ви помага вам и на вашите вработени повторно да го освоите скапоценото време.